Fagforbundet kvalsund avd. 446

Fagforeningas forside arkiv

Parkeringsvakter i Hammerfest opplever trusler daglig

Det har blitt slik at parkeringsvaktene ikke lenger tør å gå alene i gatene i frykt for represalier forteller fagforeningsleder Pål Mansika i Fagforbundet.

-Helse Finnmark bryter loven

Jeg mener Helse Finnmark bruker planlagt overtid for de ansatte. Det er ulovlig, sier foretakstillitsvalgt Ally Nyheim i Fagforbundet.

På kurs for å lære om mediahåndtering

For å få fram et budskap til flest mulig er media et fint verktøy. Denne uka var tillitsvalgte fra hele fylket samlet i Lakselv for å få mediaopplæring.

Kor e hammaren Edvard?

Storregion er å gå tilbake til tiden vi hadde med sterk sentralisering på 1960 og -70 tallet som viste seg å være feilslått politikk. Er vi i ferd med å gjøre den samme tabben igjen?

1. mai i Finnmark

Vi har samlet avisoppslag fra 1. mai-feiringen rundt om i Finnmark

Referat fra fagdagen "Motivasjon i Hverdagen"

Fagdagen ble avholdt i hhv.Tana og Alta 23 og 24 april. Foreleser var Brita Hansen, opplæringskonsulent fra Kongsvinger.

Vil stanse ledernes lønnsfest

Fagforeningene i Vadsø vil ikke ha reprise av fjorårets lønnsfest for sjefene. Nå får de sterk politisk støtte til å frata rådmannen friheten til å gi fete lønnstillegg til ledersjiktet.

Fagforbundet Finnmark ser framover

Fylkesstyret og alle de fire seksjonsstyrene var nylig samlet i Lakselv for å planlegge aktiviteten i den neste to-års perioden

Uttalelser fra Fylkesmøtet

På fylkesmøtet i slutten av mars ble det vedtatt fire politiske uttalelser

Oppdatering av informasjon

Fagforbundet Finnmark vil i tiden fremover jobbe med å oppdatere nettsidene.