Fagforbundet kvalsund avd. 446

Fagforeningas forside arkiv

Arbeidsplassbesøk i Øksfjord

Fagforbundet Finnmark var på 5 arbeidsplassbesøk i Øksfjord tirsdag i fagforeningsuka. Leder for seksjon kontor og administrasjon, Ann Tove Wilhelmsen og organisasjonssekretær Jorunn Mikkelsen besøkte Øksfjord.

Bred oppslutning om kurs i kommuneøkonomi

Fredag 29. mai var 28 deltakere samlet til kurs i kommuneøkonomi i Vadsø. Blant deltakerne var det tillitsvalgte, medlemmer, lokalpolitikere og ansatte i kommune og fylkeskommunen.

Finnmark og Oslo topper statistikken

Hver måned går Fagforbundet gjennom tallene for barnebyen i Angola. Statistikken for april viser at Finnmark har sammen med Oslo den største fremgangen i antall faste givere.

Kurs i kommuneøkonomi

Fagforbundet Finnmark setter opp kurs i kommuneøkonomi. Kurset er åpent for alle, også de som ikke er medlemmer i Fagforbundet.

Seksjons- og utvalgskonferansen 2015

24. og 25. arrangeres seksjons- og utvalgskonferansen i Fagforbundet Finnmark. Konferansen finner sted på Scandic Hotell Alta.

Fylkesstyre 2015-2017 er valgt

Tirsdag 17. og onsdag 18. mars ble fylkesmøte i Fagforbundet Finnmark avholdt i Kirkenes.

Fylkesstyremøte 16.-17. mars

Det siste fylkesstyremøte før fylkesmøte avholdes i Kirkenes, status i Fagforbundet Finnmark diskuteres. Mye er veldig bra, men vi har også noen utfordringer.

Samling for ledere og nestledere

9. og 10. mars er ledere og nestledere fra Fagforbundets fagforeninger i Finnmark samlet til kurs. Mange nye og erfarende tillitsvalgte møtes for å dele, bygge, utfordre og utvikle Fagforbundet videre.

Kurs 2015

Kursmuligheter, listen oppdateres kontinuerlig.

Gratis juridisk førstehjelp

Fagforbundet Finnmark har avtale med et advokatfirma om gratis juridisk førstehjelp for sine medlemmer. Hvordan ordningen virker kan du lese om her.