Fagforbundet kvalsund avd. 446

Fagforeningas forside arkiv

KVINNELIGE AMBULANSEARBEIDER ER LIKE VANLIG SOM MENN

På rundtur i Fagforeningsuka stoppet vi opp med en ambulanse stasjon, og der var det like mange damer som menn ansatt. Av 11 ansatte, var det 6 damer på stasjonen. Bjørg Tapio som er leder i Fagforbundet Finnmark er imponer, og synes det er kjempeflott.

ARBEIDSPLASSER GÅR IKKE RUNDT UTEN RENHOLDERENE

På rundtur på arbeidsplasser i Alta kommune, slår seksjon samferdsel og teknisk ( SST ) fast at arbeidsplassene går ikke rundt uten renholderene. I et samarbeid mellom SST nasjonalt, fylket og nettverket tillitsvalgte med minoritetsbakgrunn var det konklusjon etter å ha besøkt en rekke arbeidsplasser i kommunen.

MEDLEMMENE ØNSKER Å VÆRE TILHØRENDE I LOKAL FAGFORENING

På arbeidsplass besøk på Finnmarksklinikken var beskjeden fra tillitsvalgte klar; vi ønsker å være medlem i lokal fagforening. Dette for å være nærmere de som styrer fagforeninga.

Fylkesstyret besøkte Kirkeparken i Hammerfest

Tilbudet inneholder aktiviteter og miljøtiltak som er individuelt tilrettelagt, for å oppnå opplevelse av trivsel, mestring og livskvalitet for brukerne.

Representantskap i Finnmark

Denne uken var det Representantskap i Fagforbundet Finnmark, organisasjonsutvikling, landsmøte og barnepass...mye ble diskutert.

Ungdom med tæl

Raymond André Jomisko er ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Finnmark, og vårt nyeste tilskudd av godkjente veiledere.

Tillitsvalgt og trenger kurs?

Er du tillitsvalgt og har behov for skolering? Fagforbundet Finnmark har et bredt utvalg av kurstilbud til deg.

HTV + HVO = Sant

Samhandling mellom Hovedtillitsvalgte og Hovedverneombud/Verneombud er et stort tema, Fagforbundet Finnmark samlet derfor rollene til en storsamling.

HTV på forhandlingskurs

Hovedtillitsvalgte fra hele Finnmark er samlet i Lakselv på storsamling. Første del av samlingen er forhandlingskurs, vi intervjuet to av deltakerne.

Opplæring lokale seksjoner

Seksjonslederopplæring i Vadsø 14-15.9.16. Tilstede var deltagere fra de fleste lokalforeningan Øst-Finnmark.