Har du husket å melde deg på gratis webinar? - Fagforbundet

Har du husket å melde deg på gratis webinar?

oleandrebrten

OBS! Tidspunktet er endret til kl. 11:00 på onsdag 17.6. Digitalt foredrag med Ole Andre Bråten.

Mentalt beredt? 

Hvordan møte omstilling og endring - konflikt og krise. 
Digitalt foredrag med Ole Andre Bråten 

Et inspirerende digitalt seminar med Ole Andre Bråten som deler praktiske strategier og metoder til bruk både i jobb og privatliv  På dette seminaret vil du lære mer om hvordan du kan stå støtt i omstilling, endring - konflikt og krise. 

Dette vil du lære mer om:

- Hvordan kan du mestre stress gjennom mental forberedelse?  - Hva er en krise, og hvordan kan du lykkes med å håndtere en?  - Hvordan komme godt ut av omstilling og endringsprosesser - på jobb og privat?  - Håndtering av interne konflikter på jobben - møte med krevende kollegaer og vanskelige leder - Hvordan kan du best mulig forholde deg til kritikkverdige forhold på arbeidsplassen?  - Hvem er du i møte med konflikter? - Hvordan stå støtt i krevende situasjoner? 

Om foredragsholder: 

Ole André Bråten er rådgiver, krise- og konfliktforsker og forfatter. Han har spesialisering innen arbeids- og organisasjonspsykologi foruten utdanning og erfaring fra forsvar og politi. Bråten har tidligere arbeidet for FN og NATO og som politioverbetjent, høgskolelektor og sensor ved Politihøgskolen. Forskningsområder omfatter forhandlingspsykologi, samfunnsikkerhet og beredskap, samt forebygging av trakassering, trusler og vold i norsk arbeidsliv. Han har bred erfaring med ledelse av utrednings-, utviklings-, omstillings- og endringsprosesser. Bråten er en mye benyttet konferansier, seminarleder, kurs- og foredragsholder. Han har bred erfaring med utvikling og implementering av digitale læringsplattformer - lokalt regional og nasjonalt. Kriseforskeren har nylig lansert Krisepodden - en podcast som en del av den nasjonale dugnaden. Lytt gjerne her: https://www.oleandrebraten.no/podcast

Bråten besvarer spørsmål fortløpende gjennom webinaret. Det er begrensning på 100 deltakere per webinar. Webinarene tas ikke opp og streames ikke - og er slik et eksklusivt tilbud til deg som medlem. 

Meld deg på i dag: 

  1. juni kl. 18:00 - 19:00 https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_6ebrDqLlSiywJ744wNS73A
  2. 17. juni kl.11:00 - 12:00 https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_BS8JZ-5qTUW-ZDC4u8lsug

PS: Del gjerne på Facebook med vedlagt profilbilde