Årsmøtet i Vadsø - Fagforbundet

Årsmøtet i Vadsø

rsmtet.jpg

Årsmøte i fagforbundet Vadsø ble avholdt 27 januar på Scandic Vadsø.

Årsmøte til fagforbundet Vadsø hadde 49 medlemmer til stede. Fra fylke deltok også Raymond Andre Jomisko, Her hadde han innlegg om fane2, barnebyen  i Angola, 1143 og valget 2017.

På årsmøte var det i år at det skulle velges ny leder av foreningen. Torill Stock har etter flere års utmerket godt arbeid for Fagforbundet Vadsø valgt å ikke ta gjenvalg. Det valget var en ganske så lett jobb, fordi valg komitéen hadde gjort en svært godt jobb. Blant di valgte var det Kristin Rushfeldt Børresen hun blei ny leder av fagforbundet Vadsø, det blei også valgt ny Hovedtillitsvalgt det er Aron Haraldsen. 

Torill Stock og Aron Haraldsen
Torill Stock og Aron Haraldsen (Foto: Kristin Tennefoss)

-Jeg vil takke for tilliten til alle medlemmer i fagforbundet Vadsø. For at jeg ble valgt til å være hovedtillitsvalgt for dere, jeg skal gjøre så godt jeg kan får dere, fortalte Aron.

Etter årsmøtet blei det servert middag på hotellet, her var alle med som hadde kommet til møte, og det ble en hyggelig avslutt av årsmøte 2017. Der man kunne takk til leder av Fagforbundet Vadsø, får de åra ho hadde sittet. Og ønske lykke til de to nye valgte.

 

Vil du komme i kontakt med Fagforbundet Vadsø?

Her finner du kontaktinformasjon

(Artikkelforfatter Raymond Jomisko)